Gledaj! Princezina zamjena 2 Online sa Prevodom Film 2020

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Gledaj Princezina zamjena 2 Online sa Prevodom Gledalica, Princezina zamjena 2 Online sa Prevodom Popcorn HD, Princezina zamjena 2 (2020) Online sa Prevodom na Srpski, Princezina zamjena 2 Gledaj Online sa Prevodom na Hrvatski, Princezina zamjena 2 Film 2020 Online sa Prevodom


Gledanje Princezina zamjena 2  Online s Prevodom, Princezina zamjena 2 (Princezina zamjena 2,2020) - film online s prevodom - Filmijada, Filmovi Princezina zamjena 2 online sa prevodom - Gledalica - Princezina zamjena 2 Filmovita ws

Gledati Online : https://bit.ly/3ESmlax

Preuzimanje Datoteka : https://bit.ly/3ESmlax


SADRŽAJ FILMA : 
Smješten dvije godine nakon prvog filma, Stacy je sada princeza od Belgravije, dok se Margaret sprema zasjesti na prijestolje Montenara nakon smrti kralja i odluke njegovog sina Howarda da abdicira. Nervozna zbog preuzimanja odgovornosti vladanja nacijom, Margaret je prekinula vezu s Kevinom, koji sada vodi vlastitu pekaru s Olivijom u Chicagu.

Stacy dolazi iznenađujuće u posjet na putu na krunidbu i smatra da je Kevin jadan nakon raskida. Kad Olivia otkrije da nikada nije poslala RSVP za krunidbu, Stacy ga nagovara da razmisli i otputuje s njom i princom Edwardom, iako oni imaju svoje probleme u vezi jer je Stacy sve više zanemarivala Edwarda dok se ona usredotočila na svoje dužnosti princeze.

Po dolasku, Kevin se ponovno susreće s Margaret i pomaže joj, princu Edwardu, Stacy i Oliviji da ukrase njezinu palaču za Božić. Margaret se također osjeća depresivno zbog toga kako su stvari završile. Na večernjem događaju plešu, da bi ih prekinula lady Fiona Pembroke, Margaretina rođakinja. Nitko ne zna, Fiona je potrošila gotovo cijelo malo bogatstvo svoje obitelji i pribjegla je korištenju svojih sluga Reggieja i Mindy da opljačka goste na zabavi. Vrativši se na oronulo imanje Pembrokea, Fiona iznenada ima ideju preuzeti Margaretin identitet, okruniti se za kraljicu i opljačkati kraljevsku riznicu, čime će je smjestiti za život. Reggie i Mindy su oduševljeni i pomažu Fioni obojiti kosu i kopirati Margaretinu šminku dok proučavaju kraljičin nadolazeći raspored.

Vrativši se u palaču, Margaret priznaje da je bila previše zauzeta kraljevskim poslovima da bi provodila vrijeme s Kevinom. Stvari dodatno zakomplicira grof Antonio Rossi, njezin šef osoblja, koji udvara Margaret i usađuje sjeme sumnje u Kevinu da bi on ikada mogao biti dobar par za buduću kraljicu. Stacy odluči da je jedini način da popravi stvari da ona i Margaret ponovno promijene identitet kako bi ona i Kevin mogli provesti popodne dok se Stacy pobrinula za Margaretin raspored. Dolazi do promjene, a Olivia ostaje da odvrati Edwarda dok Margaret i Kevin odlaze u lokalni božićni park. Tamo Kevin izražava svoju sumnju da je Margaret jednak, a ona ga uvjerava da su takve brige nevažne sve dok se vole.

Reggie i Mindy otimaju Stacy, misleći da je Margaret, i zaključavaju je u dvorcu Pembroke. Fiona ulazi upravo kad se Margaret vraća; shvaćajući da žena s kojom razgovara nije Stacy, Margaret objašnjava istinu princu Edwardu i oni spašavaju Stacy od Reggieja i Mindy, koji su uhićeni i otkrivaju Fionin plan. U međuvremenu, Antonio sam zaključuje istinu jer je Fiona zaboravila prikriti tetovažu na prstu. Kaže joj da će pomaknuti krunidbu i pomoći joj da pobjegne iz zemlje ako pristane podijeliti riznicu s njim, jer i njemu treba novac. Upravo kad se krunidba sprema, dolaze Margaret i Stacy i razotkrivaju Fionu i Antonija; potonja je uhićena dok prva priznaje njezinu prevaru i otkriva da je Kevin na putu prema zračnoj luci s Olivijom nakon što mu je rekla da ne želi više biti s njim.

Zaustave Kevina baš kad se sprema ukrcati na avion i on i Margaret vjenčaju se na licu mjesta od strane obližnjeg svećenika. Stacy i Edward ponovno potvrđuju svoju ljubav jedno prema drugom jer ona obećava da će posvetiti više vremena za njih, a on joj obećava da je neće gušiti pažnjom. Margaret je okrunjena kraljicom Montenara, a Stacy, Edward, Olivia i Fiona (u pratnji policije) je bodre.

 

Žanr filma : 
Datum prvog javnog prikazivanja: 19. studenoga 2020.

Redatelj: Michael Rohl

Autor glazbe: Alan Lazar

Kostimograf: Francisco Rodriguez-Weil

Producenti: Vanessa Hudgens, Brad Krevoy, Steve McGlothen

Scenarij: Robin Bernheim, Megan Metzger

 

Gledaj film Princezina zamjena 2 (2020) s prijevodom, prevodom, online! Princezina zamjena 2 (2020) online sa prevodom. Gledati Princezina zamjena 2  Filmove Online Besplatno sa Prevodom na smart TV androidu mobitelu.

KlikFilm Filmovi Princezina zamjena 2 Online sa Prevodom i Serije s Prevodom - Gledanje Princezina zamjena 2 Filmove Online sa Prevodom Besplatno i Serija Online. Princezina zamjena 2 Filmovi Online Sa Prevodom.

Gledanje Princezina zamjena 2 /Princezina zamjena 2 (2020) Ceo film Online sa prevodom
Princezina zamjena 2 /Princezina zamjena 2  (2020) Online sa Prevodom
MojTv Princezina zamjena 2 /Princezina zamjena 2 (2020) Puni Film Online sa Prevodom
Gledati Princezina zamjena 2 /Princezina zamjena 2 (2020) Cijeli Film Online sa Prevodom
Film Princezina zamjena 2 /Princezina zamjena 2 (2020) s Titlovima Online sa Prevodom
Princezina zamjena 2  Film Online Srpski
Princezina zamjena 2  Online sa Prevodom na Srpski
Princezina zamjena 2  Online sa Prevodom Besplatno
Princezina zamjena 2  Online sa Prevodom Filmovizija
Princezina zamjena 2  Online sa Prevodom Popcorn
Princezina zamjena 2  Popcorn sa Prevodom
Princezina zamjena 2  Popcorn Srbija
Popcornsrbija Princezina zamjena 2  2020
Princezina zamjena 2  Film Online Hrvatski
Princezina zamjena 2  Online sa Prevodom na Hrvatski

Gledanje Princezina zamjena 2  Domaći Filmovi online Hrvatski, Princezina zamjena 2  (2020) - Filmovita - Gledaj Online Filmove s Prijevodom, Gledati Princezina zamjena 2  Domaći Filmovi 2020 online za gledanje

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments