Gledaj! Divergent Online sa Prevodom Film 2014

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Gledaj Divergent Online sa Prevodom Gledalica, Divergent Online sa Prevodom Popcorn HD, Divergent (2014) Online sa Prevodom na Srpski, Divergent Gledaj Online sa Prevodom na Hrvatski, Divergent Film 2014 Online sa Prevodom


Gledanje Divergent  Online s Prevodom, Divergent (Divergent,2014) - film online s prevodom - Filmijada, Filmovi Divergent online sa prevodom - Gledalica - Divergent Filmovita ws

Gledati Online : https://bit.ly/3GXHcLA

Preuzimanje Datoteka : https://bit.ly/3GXHcLA


SADRŽAJ FILMA : 
U futurističkom gradu distopijskog Chicaga, društvo je podijeljeno na pet frakcija: Abnegation (nesebični), Amity (miroljubivi), Candor (pošteni), Neustrašivi (hrabri) i Erudite (intelektualci). Preostala populacija su Factionless, koji nemaju status ili privilegiju u ovom društvu. Kada djeca napune 16 godina, prolaze serumom izazvan test psihološke sposobnosti koji ukazuje na njihovu najprikladniju frakciju, ali im je dopušteno odabrati bilo koju frakciju kao svoju stalnu grupu na narednoj ceremoniji odabira.

Beatrice Prior (Shailene Woodley) rođena je u Abnegaciji, koja vodi vladu. Njezin otac, Andrew Prior (Tony Goldwyn), služi u vladajućem vijeću zajedno s šefom Abnegacije, Marcusom Eatonom (Ray Stevenson). Beatrice polaže test s Neustrašivom ženom, Tori Wu (Maggie Q), kao proktorom. Njezini rezultati pokazuju jednake atribute više frakcija, što znači da je Divergent. Njezina divergencija uključuje Odricanje, Erudit i Neustrašivi. Tori svoje rezultate bilježi kao Odricanje, upozorava je da pravi rezultat drži u tajnosti i kaže da zbog toga što Divergenti mogu razmišljati neovisno i svjesni su bilo kakvih seruma koji su im ubrizgani, vlada ih ne može kontrolirati i smatra ih prijetnjom postojećim društvenim narudžba.

Sljedećeg dana, na ceremoniji odabira, Beatricein brat Caleb (Ansel Elgort) bira Erudita, a nakon nekog oklijevanja, Beatrice bira Neustrašivog. Nakon ceremonije, Beatrice susreće Christinu (Zoë Kravitz), Al (Christian Madsen) i Willa (Ben Lloyd-Hughes), tri druga inicijata iz drugih frakcija koji su također odabrali Dauntlessa. Christina i Al su iz Iskrenosti, a Will iz Erudite. Posvećenost i neustrašivost iniciranih odmah su na kušnji, a Eric Coulter (Jai Courtney), brutalni vođa Neustrašivih, jasno daje do znanja da će svatko tko ne ispuni visoka očekivanja Neustrašivog biti izbačen iz frakcije kako bi postao Neustrašivi. Beatrice je prva koja se dobrovoljno javila za skok vjere iz visoke zgrade u mračnu rupu i sletjela u mrežu. Kada Four (Theo James), instruktor inicira transfera, pita njezino ime, ona ga odluči skratiti u "Tris" kako bi mogla ostaviti svoj prijašnji identitet.

Tris se u početku muči u treningu Dauntless i rangira se daleko ispod granice nakon prve evaluacije, ali uz Fourovu pomoć polako napreduje. Nakon što je Eric parira s njezinim neprijateljem, Candorom prenosi Petera Hayesa (Miles Teller), u borbi, Tris je snažno poražena i završava u ambulanti. Kada otkrije da će propustiti najvažniji test, Capture The Flag, napušta ambulantu, pridružuje se ostalim iniciranima, osigurava pobjedu svog tima i čini konačni rez. U sljedećoj fazi treninga inicirani su podvrgnuti psihološkim simulacijama u kojima se suočavaju sa svojim najgorim strahovima. Trisina divergencija omogućuje joj briljiranje u testovima, koje rješava na neobične načine, ali Four je upozorava da sakrije svoje sposobnosti i da rješava izazove kao što bi to činio normalni Neustrašivi, jer Divergenti također mogu manipulirati testovima i serumima. Tris posjećuje Caleba, koji joj kaže da Erudit planira svrgnuti Abnegaciju i postati vladajuća frakcija. Po povratku u sjedište Neustrašivih, Tris napadaju Al, Peter i Drew prije nego što je spasi Four. Sljedećeg dana Al moli Tris za njezin oprost, ali ona odbija i naziva ga kukavicom. Kasnije se ubija skočivši u "The Chasm", umjesto da živi sa sramotom.

Kako bi je pripremio za posljednji test, Four vodi Tris u vlastite simulacije straha u kojima ona saznaje da je njegovo pravo ime Tobias Eaton, sin Marcusa Eatona, koji ga je tukao kao dijete. Nakon simulacije, ljube se. Tris tada položi test i službeno je inicirana u Neustrašivog. Ostatak Neustrašivih ubrizgava se serumom koji je isporučio Erudit, a koji je navodno za praćenje, ali zapravo za kontrolu uma. Sljedećeg jutra, Neustrašivi se pripremaju izvršiti Abnegacije prema naredbi Erudita. Kako novi serum ne utječe na Divergente, Tris se mora stopiti kako bi izbjegla sumnju. Ona pronalazi Four, koji se otkriva kao Divergent. Kada Neustrašivi krenu u napad na Abnegation, Tris i Four se odvoje od grupe i pokušaju locirati Trisine roditelje, ali Eric shvaća da Four nije pod kontrolom i zarobi ih oboje. Četvorica je privedena, a Tris je naređeno pogubljenje. Njezina majka, Natalie (Ashley Judd), pojavljuje se i spašava je, ali je upucana i ubijena dok pokušavaju pobjeći.

Tris pronalazi svog oca u skrivanju s Calebom, Marcusom i nekoliko članova Abnegacije. Grupa se ušulja u sjedište Neustrašivih, gdje Tris naiđe na Petera i prisili ga da ih odvede do Eruditovog kontrolnog centra. Njezin otac se žrtvuje u pucnjavi, a Tris ulazi sama kako bi pronašla Four, koji je sada pod jačom kontrolom uma, koji je dizajniran za Divergente, i napada je. Koristeći svoje znanje o njegovim strahovima, uspijeva ga probuditi iz kontrole uma i oboje ulaze u središnju kontrolu

 

Žanr filma : 
Početak prikazivanja: 21. ožujka 2014. (SAD)

Redatelj: Neil Burger

Nastavak: Trilogija Različita: Pobunjena

Adaptacija djela: Različita

Nagrade: Nagrada po izboru tinejdžera za najboljeg glumca u akcijskom/pustolovnom filmu, VIŠE

 

Gledaj film Divergent (2014) s prijevodom, prevodom, online! Divergent (2014) online sa prevodom. Gledati Divergent  Filmove Online Besplatno sa Prevodom na smart TV androidu mobitelu.

KlikFilm Filmovi Divergent Online sa Prevodom i Serije s Prevodom - Gledanje Divergent Filmove Online sa Prevodom Besplatno i Serija Online. Divergent Filmovi Online Sa Prevodom.

Gledanje Divergent /Divergent (2014) Ceo film Online sa prevodom
Divergent /Divergent  (2014) Online sa Prevodom
MojTv Divergent /Divergent (2014) Puni Film Online sa Prevodom
Gledati Divergent /Divergent (2014) Cijeli Film Online sa Prevodom
Film Divergent /Divergent (2014) s Titlovima Online sa Prevodom
Divergent  Film Online Srpski
Divergent  Online sa Prevodom na Srpski
Divergent  Online sa Prevodom Besplatno
Divergent  Online sa Prevodom Filmovizija
Divergent  Online sa Prevodom Popcorn
Divergent  Popcorn sa Prevodom
Divergent  Popcorn Srbija
Popcornsrbija Divergent  2014
Divergent  Film Online Hrvatski
Divergent  Online sa Prevodom na Hrvatski

Gledanje Divergent  Domaći Filmovi online Hrvatski, Divergent  (2014) - Filmovita - Gledaj Online Filmove s Prijevodom, Gledati Divergent  Domaći Filmovi 2014 online za gledanje

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments