Gledaj! Holidate Online sa Prevodom Film 2020

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Gledaj Holidate Online sa Prevodom Gledalica, Holidate Online sa Prevodom Popcorn HD, Holidate (2020) Online sa Prevodom na Srpski, Holidate Gledaj Online sa Prevodom na Hrvatski, Holidate Film 2020 Online sa Prevodom


Gledanje Holidate  Online s Prevodom, Holidate (Holidate,2020) - film online s prevodom - Filmijada, Filmovi Holidate online sa prevodom - Gledalica - Holidate Filmovita ws

Gledati Online : https://bit.ly/306Tsc2

Preuzimanje Datoteka : https://bit.ly/306Tsc2


SADRŽAJ FILMA : 
Sloane Benson (Emma Roberts) mlada je žena koja živi u Chicagu i mrzi praznike zbog presude koju je dobila od svoje obitelji da je sama. Nakon što je nedavno prekinula s dečkom, njezina majka Elaine (Frances Fisher) neprestano joj pokušava spojiti novog muškarca, što je Sloane jako ljutilo. Njezin mlađi brat York (Jake Manley) zaručio se sa svojom djevojkom od tri mjeseca, Liz (Cynthy Wu), a Sloane je sada jedina preostala osoba u obitelji.

U međuvremenu u Evanstonu u Illinoisu, Jackson (Luke Bracey) je mladi australski golfer koji je zapeo provodeći praznike sa ženom s kojom nije zainteresiran za ozbiljnu vezu i njezinom obitelji. Kasnije u noći, njegov spoj se naljuti na njega jer joj nije dobio božićni dar, a on frustriran odlazi.

Nakon Božića, njih dvoje imaju slučajan susret kada obojica vraćaju primljene darove. Nakon što mu Sloane ispriča o svojoj teti Susan (Kristin Chenoweth) koja donosi novi datum za svako blagdansko okupljanje, što ona naziva "odmorom", Jackson predlaže da budu jedno drugome kako bi mogao izbjeći privrženosti, a Sloane može izbjeći sažaljenje od svoje obitelji. . Iako u početku nevoljko, ona odluči prihvatiti Jacksona na njegovu ponudu i njih dvoje zajedno provode novogodišnju noć. Jackson sugerira da će se vidjeti na Valentinovo, ali Sloane odbija, vjerujući da bi do tada njih dvoje mogli pronaći prave spojeve. Međutim, na Valentinovo, Sloane naleti na svog bivšeg dečka s njegovom novom djevojkom dok kupuje, a Jackson, koji slučajno prolazi, pretvara se da je njezin dečko i zajedno odlaze. Oboje se slažu da je od sada sigurnije biti jedni drugima na odmoru kako bi izbjegli bilo kakve daljnje nevolje, i pristaju ostati platonski.

Nakon što su Dan Svetog Patrika i Uskrs proveli zajedno sa Sloaneinom obitelji, njih dvoje postupno postaju pravi prijatelji. Na Cinco de Mayo, na kraju se napiju i vjerojatno imaju seks, iako se sljedeće jutro probude ne sjećajući se što se dogodilo. Dok se čini da Jacksona nije briga jesu li ili ne, Sloane to žestoko poriče. Oni žive svojim životima, pretvarajući se da se ništa nije dogodilo. Sloane dovodi Jacksona sa sobom na ručak s majkom za Majčin dan, a kada joj majka nagovijesti mogućnost da se njih dvoje razviju u pravi par, oni joj se šale.

Do četvrtog srpnja Jackson se prilično zbližio sa Sloaneinom obitelji i dobar je prijatelj s njezinim bratom Yorkom. Dok je palio petarde, Jackson mu otpuhne dio prsta i Sloane ga je prisiljena odvesti u bolnicu kako bi ga ponovno pričvrstila. Napuše se u bolnici i naiđu na Farooqa (Manish Dayal), doktora s kojim joj je majka Sloane pokušala smjestiti. Ona flertuje s Farooqom i Jackson postaje vidno ljubomoran. Vraćaju se u Jacksonovo mjesto gdje na kraju dodiruju ruke i doživljavaju trenutak privlačnosti jedno drugom. Jackson se uplaši kada će on i Sloane postati preozbiljni i odluči pronaći novi odmor na prijedlog svog prijatelja Neila (Kralj Bach). Sloane razgovara o trenutku sa svojom sestrom Abby (Jessica Capshaw) i ona joj savjetuje da ga nazove i ode s njim na Yorkovo vjenčanje. Jackson predlaže da dovedu odvojene datume na vjenčanje, a Sloane nevoljko pristaje. Dok ona dovodi Farooqa kao spojnicu na bratovo vjenčanje, on dolazi na vjenčanje s njezinom tetkom Susan. Međutim, njihovi spojevi na kraju postaju privučeni jedno drugom tijekom vjenčanja, a njih dvoje odluče nastaviti s praznicima za Noć vještica.

Dok je zajedno na kostimiranoj zabavi za Noć vještica, Abby ljubi Jacksonovog prijatelja Neila iako je udana. Sloane i Jackson također nailaze na njezina bivšeg dečka i njegovu teško trudnu djevojku. Sloane se jako uznemiri i njezina sestra joj daje piće s onim što misli da su antacidi, zbog čega joj pozli i prisili je da ode. Jackson je vraća na njezino mjesto i brine se o njoj sve dok ne zaspu i imaju seks ujutro. Sloane je očito nervozna zbog cijele stvari, jer vjeruje da su pogriješili. Sloaneina sestra dolazi izbezumljena zbog ljubljenja Neila, a Sloane to koristi kao izliku da istjera Jacksona, na njegovu veliku ljutnju.

Kad dođe Dan zahvalnosti, pojavi se Jackson i on i Sloane odlaze u Sprouts kupiti artikle za večeru. Dok je tamo, pokušava razgovarati o tome što se dogodilo, ali Sloane ne želi razgovarati o tome. Podsjeća ga kada su se prvi put sreli, rekao joj je da ga ne privlači, a ona još uvijek vjeruje da nije. On joj kaže da je lagao kad je to rekao kako bi je natjerao da pristane na njegovu ponudu za odmor, ali ona i dalje odbija prihvatiti njegovu ispriku. Jackson ljutito odlazi. Kasnije tijekom dana, Wally doživi srčani udar. Teta Susan ga vodi u bolnicu sa Sloane i ponovno nailazi na Farooqa. Nakon što je Sloane ohrabri da ponovno pokuša pronaći pravu ljubav, Susan priznaje Farooqu da gaji osjećaje prema njemu, te se njih dvoje poljube i postanu par.

U danima koji prethode Božiću, Sloane posjećuje Jacksonov stan, ali ona jest

 

Žanr filma : 
Datum prvog javnog prikazivanja: 28. listopada 2020.

Redatelj: John Whitesell

Scenarij: Tiffany Paulsen

Autor glazbe: Dan the Automator

Direktor fotografije: Shane Hurlbut

Producenti: Mary Viola, McG

 

Gledaj film Holidate (2020) s prijevodom, prevodom, online! Holidate (2020) online sa prevodom. Gledati Holidate  Filmove Online Besplatno sa Prevodom na smart TV androidu mobitelu.

KlikFilm Filmovi Holidate Online sa Prevodom i Serije s Prevodom - Gledanje Holidate Filmove Online sa Prevodom Besplatno i Serija Online. Holidate Filmovi Online Sa Prevodom.

Gledanje Holidate /Holidate (2020) Ceo film Online sa prevodom
Holidate /Holidate  (2020) Online sa Prevodom
MojTv Holidate /Holidate (2020) Puni Film Online sa Prevodom
Gledati Holidate /Holidate (2020) Cijeli Film Online sa Prevodom
Film Holidate /Holidate (2020) s Titlovima Online sa Prevodom
Holidate  Film Online Srpski
Holidate  Online sa Prevodom na Srpski
Holidate  Online sa Prevodom Besplatno
Holidate  Online sa Prevodom Filmovizija
Holidate  Online sa Prevodom Popcorn
Holidate  Popcorn sa Prevodom
Holidate  Popcorn Srbija
Popcornsrbija Holidate  2020
Holidate  Film Online Hrvatski
Holidate  Online sa Prevodom na Hrvatski

Gledanje Holidate  Domaći Filmovi online Hrvatski, Holidate  (2020) - Filmovita - Gledaj Online Filmove s Prijevodom, Gledati Holidate  Domaći Filmovi 2020 online za gledanje

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments