Gledaj! Prošlog Božića Online sa Prevodom Film 2019

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Gledaj Prošlog Božića Online sa Prevodom Gledalica, Prošlog Božića Online sa Prevodom Popcorn HD, Prošlog Božića (2019) Online sa Prevodom na Srpski, Prošlog Božića Gledaj Online sa Prevodom na Hrvatski, Prošlog Božića Film 2019 Online sa Prevodom


Gledanje Prošlog Božića  Online s Prevodom, Prošlog Božića (Prošlog Božića,2019) - film online s prevodom - Filmijada, Filmovi Prošlog Božića online sa prevodom - Gledalica - Prošlog Božića Filmovita ws

Gledati Online : https://bit.ly/2ZZF05K

Preuzimanje Datoteka : https://bit.ly/2ZZF05K


SADRŽAJ FILMA : 
Katarina "Kate" Andrich, mlada ambiciozna pjevačica, radi kao vilenjakinja u cjelogodišnjem božićnom dućanu u središnjem Londonu, čiji strogi, ali dobrodušni vlasnik sebe naziva "Djed Božićnjak". Kate je beskućnica nakon što ju je partner njenog novog ljubavnika istjerao. Dok je na poslu, vani primijeti muškarca kako bulji uvis i razgovara s njim, saznajući da se zove Tom Webster.

Nakon neuspješne pjevačke audicije, Kate ponovno vidi Toma i odlaze u šetnju, gdje ju on šarmira svojim neobičnim zapažanjima o Londonu. Nakon što se izolirala od svoje najstarije prijateljice, Kate je prisiljena vratiti se živjeti sa svojim roditeljima, oboje jugoslavenskim imigrantima. Njezina majka Petra pati od depresije, a otac Ivan, bivši odvjetnik, radi kao vozač minibusa jer si ne može priuštiti prekvalifikaciju za odvjetništvo u Ujedinjenom Kraljevstvu. Kate se osjeća gušenom svojom majkom, koja je obožava dok ignorira Kateinu sestru Martu, uspješnu odvjetnicu koja je zatvorena za njihove roditelje.

Kate počinje provoditi više vremena s Tomom, koji vozi bicikl i volontira u skloništu za beskućnike, čemu se u početku ruga. Tražeći Toma, koji kaže da drži svoj telefon u ormariću i često nestaje danima, ona počinje pomagati u skloništu u nadi da će naletjeti na njega, ali otkriva da ga osoblje nikada nije srelo.

Dok je slavila Martino promaknuće, Kate zlobno odaje Martu njihovim roditeljima. Zatim nailazi na Toma, koji je vraća u svoj stan. Kate otkriva da je godinu dana ranije bila teško bolesna i da je morala na transplantaciju srca. Kate kaže da se osjeća polumrtvom i pita se ima li talenta za to kao izvođačica. Nakon što se otvori Tomu, Kate pokušava započeti seks, ali on odbija.

Nakon što je provela noć s Tomom, Kate počinje poduzeti male korake kako bi poboljšala svoj život; brinući se za njezino tijelo, smještajući Djeda Božićnjaka s Dancem koji voli Božić jednako kao i ona, ispričavajući se Marti i njezinoj djevojci i pjevajući božićne pjesme kako bi tražio novac za sklonište. Nakon nekoliko dana ponovno nailazi na Toma, koji kaže da joj ima nešto važno reći, ali ona preventivno tvrdi da se boji obveza i odlazi.

Kate se i dalje trudi činiti dobro u svom svakodnevnom životu. Konačno, želeći se iskupiti s Tomom, ona se vraća u njegov stan samo kako bi srela agenta za nekretnine koji održava preglede, koji objašnjava da je to mjesto bilo upražnjeno tijekom ostavinskog postupka. Nakon početne zbunjenosti oko toga tko je vlasnik stana, otkriva da je prethodni vlasnik poginuo u nesreći na biciklu prošlog Božića, a Kate shvaća da je Tom bio donor organa čije je srce dobila. Odlazeći u mali vrt, koji je bio Tomovo omiljeno mjesto, Kate ga ponovno susreće gdje kaže da će njegovo srce uvijek pripadati njoj. Klupa na kojoj su sjedili tijekom svog prvog odlaska u vrt otkriva se kao Tomova spomen klupa.

Za Božić Kate organizira predstavu koristeći talente ljudi u skloništu i poziva sve svoje prijatelje i obitelj, uključujući novopečenog Djeda Božićnjaka i Danca. Kate delikatno izvodi solo pjesme Wham! pjesma "Last Christmas", isprepletena s flashbackovima njezinih takozvanih "susreta" s Tomom sve dok ne nastane veselje kada se zavjesa podiže i pridruži joj se bend izvođača. Kasnije, Kate i obitelj zajedno slave Božić kojima se prvi put pridružila i Alba, Martina djevojka.

Božićna proslava nestaje i blistavo svjetlo prelazi u ljetnu scenu u kojoj se vidi vidljivo zdravija Kate kako piše u svoj dnevnik u vrtu u koji ju je Tom upoznao. Nasmijana i vidno sretna, Kate podiže pogled, kao što je Tom uvijek savjetovao.

 

Žanr filma : 
Početak prikazivanja: 8. studenoga 2019. (SAD)

Redatelj: Paul Feig

Istaknuta pjesma: Last Christmas

Autor glazbe: Theodore Shapiro

Autor priče: Emma Thompson, Greg Wise

Scenarij: Emma Thompson, Bryony Kimmings

 

Gledaj film Prošlog Božića (2019) s prijevodom, prevodom, online! Prošlog Božića (2019) online sa prevodom. Gledati Prošlog Božića  Filmove Online Besplatno sa Prevodom na smart TV androidu mobitelu.

KlikFilm Filmovi Prošlog Božića Online sa Prevodom i Serije s Prevodom - Gledanje Prošlog Božića Filmove Online sa Prevodom Besplatno i Serija Online. Prošlog Božića Filmovi Online Sa Prevodom.

Gledanje Prošlog Božića /Prošlog Božića (2019) Ceo film Online sa prevodom
Prošlog Božića /Prošlog Božića  (2019) Online sa Prevodom
MojTv Prošlog Božića /Prošlog Božića (2019) Puni Film Online sa Prevodom
Gledati Prošlog Božića /Prošlog Božića (2019) Cijeli Film Online sa Prevodom
Film Prošlog Božića /Prošlog Božića (2019) s Titlovima Online sa Prevodom
Prošlog Božića  Film Online Srpski
Prošlog Božića  Online sa Prevodom na Srpski
Prošlog Božića  Online sa Prevodom Besplatno
Prošlog Božića  Online sa Prevodom Filmovizija
Prošlog Božića  Online sa Prevodom Popcorn
Prošlog Božića  Popcorn sa Prevodom
Prošlog Božića  Popcorn Srbija
Popcornsrbija Prošlog Božića  2019
Prošlog Božića  Film Online Hrvatski
Prošlog Božića  Online sa Prevodom na Hrvatski

Gledanje Prošlog Božića  Domaći Filmovi online Hrvatski, Prošlog Božića  (2019) - Filmovita - Gledaj Online Filmove s Prijevodom, Gledati Prošlog Božića  Domaći Filmovi 2019 online za gledanje

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments