Gledaj! Finch Online sa Prevodom Film 2021

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Gledaj Finch Online sa Prevodom Gledalica, Finch Online sa Prevodom Popcorn HD, Finch (2021) Online sa Prevodom na Srpski, Finch Gledaj Online sa Prevodom na Hrvatski, Finch Film 2021 Online sa Prevodom


Gledanje Finch  Online s Prevodom, Finch (Finch,2021) - film online s prevodom - Filmijada, Filmovi Finch online sa prevodom - Gledalica - Finch Filmovita ws

Gledati Online : https://bit.ly/31y9ITH

Preuzimanje Datoteka : https://bit.ly/31y9ITH


SADRŽAJ FILMA : 
Prošlo je deset godina otkako je solarna baklja uništila ozonski omotač, povećavši temperature na 70 stupnjeva Celzija i pretvorivši planet Zemlju u uglavnom nenastanjivu pustoš spaljenu ultraljubičastim zračenjem i podložna ekstremnim vremenskim pojavama. Jedan od rijetkih preživjelih, inženjer robotike Finch Weinberg, živi sam sa svojim psom Goodyearom i robotom pomagačem Deweyjem u podzemnom laboratoriju St. Louisa koji je nekoć bio u vlasništvu tvrtke za koju je radio prije kataklizme. Finch se upušta samo u potragu za zalihama sa zaštitnim odijelom otpornim na toplinu i ultraljubičasto zračenje.

Umirući od raka, Finch radi na stvaranju naprednijeg humanoidnog robota suputnika koji će se brinuti o svom psu nakon što on ode. Finch mu daje obilje enciklopedijskog znanja, uključujući priručnik za obuku i njegu pasa. Međutim, Goodyear u početku ne vjeruje robotu (koji na kraju bira ime Jeff.)

Kada se snažna oluja približi St. Louisu i predviđa da će trajati 40 dana, Finch, Jeff, Dewey i Goodyear krenuli su u kamp kući prema San Franciscu. Zbog naglog odlaska, samo 72 posto podataka moglo se prenijeti na Jeffa i ima samo mentalne sposobnosti djeteta. Unatoč pogoršanju njegovog stanja, Finch još uvijek pokušava naučiti Jeffa nekim vrijednim lekcijama o životu i kako zaštiti Goodyear. Jeffovo znatiželjno ponašanje i zabavlja i frustrira Fincha, a stvari dolaze do vrhunca kada Jeff nehotice upada u zamku koja vidi da je Dewey uništen, a grupa koju progoni još jedan preživjeli. Međutim, Finch oprašta Jeffu ​​nakon što je to pomoglo njemu i Goodyearu da izbjegnu skoro hvatanje, unatoč Finchevoj paničnoj grešci u prosudbi.

Približavajući se njihovom odredištu, UV zračenje je palo dovoljno nisko da Finch može izaći na sunce bez zaštitnog odijela. Provodi poslijepodne vani s Jeffom, podučavajući ga kako se igrati s Goodyearom prije nego što tiho umre. Jeff i Goodyear putuju do San Francisca, pronalazeći grad pogodan za stanovanje, ali napušten, i kreću u potragu za preživjelim ljudima.

 

Žanr filma : 
Datum prvog javnog prikazivanja: 5. studenoga 2021.

Redatelj: Miguel Sapochnik

Producenti: Miguel Sapochnik, Robert Zemeckis, Ivor Powell, Kevin Misher, Jack Rapke, Daniel Maze, Jacqueline Levine

Produkcijske kuće: Amblin Entertainment, Walden Media, ImageMovers, Misher Films, Reliance Entertainment

 

Gledaj film Finch (2021) s prijevodom, prevodom, online! Finch (2021) online sa prevodom. Gledati Finch  Filmove Online Besplatno sa Prevodom na smart TV androidu mobitelu.

KlikFilm Filmovi Finch Online sa Prevodom i Serije s Prevodom - Gledanje Finch Filmove Online sa Prevodom Besplatno i Serija Online. Finch Filmovi Online Sa Prevodom.

Gledanje Finch /Finch (2021) Ceo film Online sa prevodom
Finch /Finch  (2021) Online sa Prevodom
MojTv Finch /Finch (2021) Puni Film Online sa Prevodom
Gledati Finch /Finch (2021) Cijeli Film Online sa Prevodom
Film Finch /Finch (2021) s Titlovima Online sa Prevodom
Finch  Film Online Srpski
Finch  Online sa Prevodom na Srpski
Finch  Online sa Prevodom Besplatno
Finch  Online sa Prevodom Filmovizija
Finch  Online sa Prevodom Popcorn
Finch  Popcorn sa Prevodom
Finch  Popcorn Srbija
Popcornsrbija Finch  2021
Finch  Film Online Hrvatski
Finch  Online sa Prevodom na Hrvatski

Gledanje Finch  Domaći Filmovi online Hrvatski, Finch  (2021) - Filmovita - Gledaj Online Filmove s Prijevodom, Gledati Finch  Domaći Filmovi 2021 online za gledanje

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments