Gledaj! Free Guy Online sa Prevodom Film 2021

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Gledaj Free Guy Online sa Prevodom Gledalica, Free Guy Online sa Prevodom Popcorn HD, Free Guy (2021) Online sa Prevodom na Srpski, Free Guy Gledaj Online sa Prevodom na Hrvatski, Free Guy Film 2021 Online sa Prevodom


Gledanje Free Guy  Online s Prevodom, Free Guy (Free Guy,2021) - film online s prevodom - Filmijada, Filmovi Free Guy online sa prevodom - Gledalica - Free Guy Filmovita ws

Gledati Online : https://bit.ly/3wpwWGZ

Preuzimanje Datoteka : https://bit.ly/3wpwWGZ


SADRŽAJ FILMA : 
Guy je lik koji nije igrač (NPC) u Free Cityju, masovnoj online video igrici za više igrača[8] koju je razvila Soonami Games. Nesvjestan da je svijet u kojem živi video igrica, radi kao bankovni blagajnik zajedno sa svojim najboljim prijateljem i bankinim zaštitarom Buddyjem. U stvarnom svijetu, Millie Rusk, koja glumi Molotovljevu djevojku, pokušava pronaći dokaze da je prava vlasnica izvornog koda koji je ukrao glavni programer Antwan Hovachelik, dok suprogramer Walter "Keys" McKey radi u Soonamiju. U igrici, Molotovljeva djevojka privlači Guyu pozornost pjevajući njegovu omiljenu pjesmu, "Fantasy" Mariah Carey, i on počinje odstupati od svog programiranja. Uzimajući sunčane naočale od igrača koji pljačka banku, Guy vidi Slobodni grad kroz igračev heads-up zaslon (HUD) i pokušava sustići Molotovljevu djevojku.

Keys i kolega Mouser, vjerujući da je Guy haker prerušen u NPC, neuspješno ga pokušavaju zabraniti iz igre. Guy uskoro upoznaje Millie u Skladištu, dobro čuvanom kompleksu u kojem se nalaze dokazi o njezinom izvornom kodu. Misleći da je Guy igrač početnik, savjetuje mu da se podigne na razinu nakon njihove neuspjele provale. Brzo napredujući u igri dovršavajući misije dobrim djelima, Guy se izdvaja od ostalih igrača i postaje svjetska senzacija kao "Guy s plavom košuljom". Nakon što je spriječio drugog igrača da opljačka banku, zaplijenivši igraču sunčane naočale u procesu, Guy ih pokušava dati Buddyju, koji nije uvjeren.

Guy pomaže Millie da pobjegne iz skrovišta nakon njezine druge neuspjele provale. Millie je zbunjena kada je Guy želi poljubiti, jer ova funkcija nije dostupna u igri. Keys otkriva Millie da je Guy uistinu NPC i da je njegova samosvijest proizašla iz koda umjetne inteligencije koji sadrži Milliene osobne preferencije koje je Keys uključio u Life Itself, originalnu igru ​​koju su razvili. To je dovelo do toga da Guy razvije romantično zanimanje za Millie, dok je njegova interakcija s drugim NPC-ima dovela do toga da razviju samosvijest. Keys pristaje pomoći Millie da dohvati njihov kod prije nego što Free City bude izbrisan sa Soonamijevih servera kako bi napravio mjesto za Free City 2. Kada Millie kaže Guyu istinu o njegovoj situaciji, Guy postaje frustriran svojom stvarnošću i prekida njihovu vezu. Nakon razgovora s Buddyjem, Guy shvaća da postoji nešto više u njihovoj stvarnosti i vraća se Millie.

S Buddyjevim vezama sa zaštitarima, oni ponovno ulaze u Skladište, a ispostavilo se da je igrač koji posjeduje Skladište obožavatelj Guya, koji mu pokorno daje dokaze. Kako Guyeva stalna popularnost prijeti lansiranju Slobodnog grada 2, Antwan naređuje ponovno pokretanje koje privremeno uklanja Guyeva sjećanja. Millie mu vraća osjećaj ljubeći ga, a on se prisjeća lokacije otoka, jedinog dijela samog života i dokaza izvornog koda Millie i Keysa. Dok Guy i Molotovljevka putuju na otok, Antwan je natjerao Mousera da ih pokuša ubiti, ali njegove pokušaje poništi Keys koji također prenosi događaje. Antwan otpušta Keysa i šalje Dudea, mišićavu, nedovršenu kopiju Guya razvijenu za Free City 2, u igru. U početku shrvan, Guy stavlja svoje sunčane naočale na Dudea, što mu odvlači pažnju i omogućuje Guyu da stigne do otoka. U međuvremenu, Antwan uništava grad razbijajući servere za igre vatrenom sjekirom, brišući Buddyja u tom procesu, kao i otpuštajući Mousera kada se usprotivi. Prije nego što je Antwan uspio uništiti posljednji poslužitelj, Millie nudi dogovor da odustane od svoje tužbe i preda mu profit franšize Slobodnog grada, u zamjenu za posljednji poslužitelj i šifru i likove unutar njega; Antwan prihvaća i stanovnici igre su spašeni.

Bez Millie i Keysovog koda, Free City 2 je katastrofalan neuspjeh pri lansiranju, dok Antwana okrivljuju mediji i uhićuju zbog krađe i kaznene štete. Keys, Mouser i Millie oslobađaju Free Life koristeći svoj obnovljeni kod, uključujući Guya, Dudea i druge likove iz Slobodnog grada. U igri, Guy otkriva Millie da je njegova šifra zapravo ljubavno pismo koje joj šalje Keys. Millie napušta igru, a ona i Keys dijele poljubac. U međuvremenu, Guy se ponovno ujedinjuje s Buddyjem i oni počinju živjeti svojim životima.

 

Žanr filma : 
Početak prikazivanja: 13. kolovoza 2021. (SAD)

Redatelj: Shawn Levy

 

Gledaj film Free Guy (2021) s prijevodom, prevodom, online! Free Guy (2021) online sa prevodom. Gledati Free Guy  Filmove Online Besplatno sa Prevodom na smart TV androidu mobitelu.

KlikFilm Filmovi Free Guy Online sa Prevodom i Serije s Prevodom - Gledanje Free Guy Filmove Online sa Prevodom Besplatno i Serija Online. Free Guy Filmovi Online Sa Prevodom.

Gledanje Free Guy /Free Guy (2021) Ceo film Online sa prevodom
Free Guy /Free Guy  (2021) Online sa Prevodom
MojTv Free Guy /Free Guy (2021) Puni Film Online sa Prevodom
Gledati Free Guy /Free Guy (2021) Cijeli Film Online sa Prevodom
Film Free Guy /Free Guy (2021) s Titlovima Online sa Prevodom
Free Guy  Film Online Srpski
Free Guy  Online sa Prevodom na Srpski
Free Guy  Online sa Prevodom Besplatno
Free Guy  Online sa Prevodom Filmovizija
Free Guy  Online sa Prevodom Popcorn
Free Guy  Popcorn sa Prevodom
Free Guy  Popcorn Srbija
Popcornsrbija Free Guy  2021
Free Guy  Film Online Hrvatski
Free Guy  Online sa Prevodom na Hrvatski

Gledanje Free Guy  Domaći Filmovi online Hrvatski, Free Guy  (2021) - Filmovita - Gledaj Online Filmove s Prijevodom, Gledati Free Guy  Domaći Filmovi 2021 online za gledanje

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments